Dakdekker Amsterdam

U heeft problemen met uw dak en u bent op zoek naar een professionele dakdekker in Amsterdam voor een compleet nieuw dak die niet teveel kost. Liefst met veel ervaring die eerlijk en objectief is en u het beste advies kan geven over uw dak.

De huidige conditie van uw dakpannen (of bitumen dakbedekking) maar ook van de dak latten bepalen of er een dakreparatie uitgevoerd kan worden of er wellicht een nieuw dak moet worden geplaatst. Door bij ons een vrijblijvende offerte aan te vragen, ontvangt u binnen maximaal 2 dagen onze dakdekker offerte.

Kosten dakrenovatie Amsterdam

Als uw huidige dakbedekking al tientallen jaren op het dak ligt en zijn beste tijd heeft gehad dan is het moment aangebroken om de dakbedekking te vervangen. Vaak worden dakreparaties uitgesteld maar er komt een moment dat reparaties niet meer voldoende zijn.

Het dak is namelijk een kwetsbaar onderdeel van uw huis. Het kan voorkomen dat zelfs zonder dat u het weet, uw dakconstructie wordt aangetast. Dit laatste kan voor veel problemen zorgen. Vocht is funest in de woning en kan schimmel en vochtplekken tot gevolg hebben. Bovendien rijzen uw stookkosten de pan uit dus de noodzaak om over te gaan tot dakrenovatie is gekomen.

dakdekker-Amsterdam

Snel een prijsindicatie?

Dakdekker Amsterdam

Onze dakdekkers uit de regio van Amsterdam hebben in de afgelopen jaren op veel verschillende daken in Amsterdam gestaan en alles op het gebied van dakbedekking meegemaakt. Ook hebben wij in samenwerking met projectontwikkelaars de bouw van van woningen in Amsterdam mogen verzorgen maar ook voor dak onderhoud worden we regelmatig ingehuurd.

Onze dakdekkers zijn veredelde loodgieters. Vaak zien we een loodgieter die het werk als dakdekker erbij doen, maar onze dakdekkers zijn echte erkende professionele dakdekkers die van dak dekken hun specialisme hebben gemaakt.

De kosten van een dakrenovatie zijn voor ieder dak verschillend en afhankelijk van een aantal omstandigheden. Om u inzicht te geven in de gemiddelde kosten voor het vervangen van uw dakbedekking kunt u rekening houden met de volgende prijzen. We zijn uitgegaan van een dak met een oppervlakte van 50 vierkante meter en geven u de prijzen van zowel een plat als een hellend dak. Prijzen zijn inclusief de btw.

  • Verwijderen oude dakbedekking, Kosten per m2, Kosten dak van 50 m2
  • Plat dak   70 – 100 euro    – 3.550 – 5.550
  • Hellend dak   70 – 120 euro   – 2.050 – 6.200

Prijsbepaling

Het bepalen van een prijs voor uw dakrenovatie is moeilijk omdat wij de conditie en constructie van uw dak niet kunnen inschatten. Ieder dak is namelijk anders waardoor de kosten dakrenovatie uiteen kunnen lopen. Ook is de huidige staat van uw dakbedekking en dakconstructie van belang.

Sommige wijken in Amsterdam zijn van net na de tweede wereldoorlog, wij treffen helaas daken aan waar weinig tot geen onderhoud is uitgevoerd met alle vervelende gevolgen.

Is uw dakbedekking ook ouder dan 25 jaar? Als u het offerte formulier invult met de bij u bekende gegevens, dan heeft u binnen maximaal 2 werkdagen een indicatie van de kosten dakrenovatie voor uw dak.

Door offertes met elkaar te vergelijken, in deze oriënterende fase, brengt uw zoektocht u uiteindelijk bij het dakdekkersbedrijf met de beste prijs-kwaliteit verhouding, Uiteraard hopen wij dat wij dat wij dat zijn en dat u ons de opdracht voor uw dakrenovatie gunt.

dakrenovatie-Amsterdam

Wanneer een dak laten renoveren?

Een dak waaraan regelmatig en goed onderhoud aan is gepleegd kan zonder problemen zeker 25 tot 30 jaar mee. Door dakonderhoud voorkomt u problemen als slijtage en lekkage.

Als uw huidige dak is gedekt met dakpannen en u ziet dat ze hun kleur verliezen en broos worden dan gaan ze uiteindelijk breken en van het dak vallen. Dit is een signaal dat uw dak toe is aan een dakrenovatie.

U bent niet de enige die onze dakdekker in Amsterdam inhuurt. Gelukkig merken wij dat er vooral in Amsterdam veel mond op mond reclame wordt gemaakt. Zeker door bewoners van de eerder genoemde “oudere” wijken.

Ook als uw dak al langer ligt en wat ouder is controleert u dan de kwetsbare delen op uw dak, het metselwerk rond uw schoorsteen of het lood van uw dakkapel zijn kwetsbaar. Uw dak krijgt namelijk veel te verduren, hoge temperaturen, storm, hagel en vorst hebben een grote impact op uw dak.

dakbedekking-voor-een-plat-dak

Dakonderhoud

Ligt uw dak al meerdere jaren op uw huis of pand, dan is jaarlijks onderhoud noodzakelijk. De weeswisselingen in Nederland hebben een flinke invloed op uw dakpannen, deze slijten namelijk sneller bij snelle wisselingen van het weer. Gelukkig liggen er op de meeste Nederlandse daken, vooral in Amsterdam, keramische of betonnen dakpannen die deze omstandigheden lange tijd goed kunnen doorstaan.

U kunt uw dakpannen ook voorzichtig controleren door uw uw dakraam of dakkapel naar de staat van de dakpannen te kijken. Wanneer u hoekjes af ziet brokkelen dan is dat een teken van beginnende slijtage en problemen.

Daar waar de dakpannen het dak niet meer goed bedekken, ontstaat namelijk de kans op lekkage. Uiteraard kunnen kleine gebreken aan het dak, zoals verschoven dakpannen (op een hellend dak) of scheurtjes in de Bitumen dakbedekking (op een plat dak) worden opgelost met een dakreparatie.

Maar als uw dak ouder is dan 30 jaar dan is in de meeste gevallen een totale dakrenovatie nodig. Het kan dan zijn dat ook het hout onder de dakpannen, ook wel panlatten genoemd, en de dakpannen vervangen moeten worden.

Als u iedere keer dat er iets aan uw dak mankeert een dakreparatie uit laat voeren dan bent u wellicht meer geld kwijt dan dat u een keuze maakt voor een dakrenovatie.
Bovendien kunt u nu ook van de gelegenheid gebruik maken om uw dak te laten isoleren. Dit scheelt u behoorlijk op de energie rekening.

Snel een prijsindicatie?

Ook in de omgeving van

Mocht het zo wezen dat u in de buurt woont van de onderstaande gemeente dan kunnen onze dakdekkers zeker wat voor u en uw dak wat betekenen.

  • Diemen
  • Amstelveen
  • Hoofddorp
  • Zaandam

Dakdekkersbedrijf Amsterdam

Wij kunnen ons voorstellen dat het voor u moeilijk in te schatten is wat de staat van uw dakconstructie en dakbedekking is. Ligt uw dakbedekking al langere tijd en is uw hellende dak gedekt met dakpannen dan is het moeilijk in te schatten, als uw problemen met uw dak ondervindt, of het gaat om een dakreparatie, een dakrenovatie of dat het dak wellicht vervangen dient te worden om plaats te maken voor een geheel nieuw dak.

Als u exact op de hoogte bent van de staat van uw huidige dakconstructie en dakbedekking dan kunt u ook een weloverwogen beslissing nemen over de volgende te ondernemen stappen. Bij ons is het mogelijk een gesprek aan te vragen waarbij onze dakdekker Amsterdam eerst op uw dak onderzoek zal doen.

Vervolgens zal hij u informeren over de staat van het dak, zowel de dakconstructie als de dakbedekking, en op basis hiervan de mogelijkheden met u bespreken. Bovendien kunt u al uw vragen stellen en uw wensen kenbaar maken.

Dit oriënterende gesprek is bij ons gratis en vrijblijvend. Aan de hand van de bevindingen en uw wensen zal er een op maat gemaakte dakdekker offerte gemaakt worden. Wij vinden namelijk dat een goede voorbereiding het halve werk is. Nodigt u gerust meerdere dakdekkersbedrijven uit.

Wij durven de vergelijking met gemak aan. Wilt u ook weer probleemloos jarenlang genieten van een kwaliteit dak tegen een sterk concurrerend tarief? Vult u dan nu het offerteformulier in, ook voor het maken van een afspraak.

Dakdekker-Concurrent
Dakdekker-Concurrent
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!