Vraag een offerte aan:

Dakdekkersbedrijf

Wilt u graag weten wat het kost om uw dak te laten opknappen door een erkend en professioneel goedkoop dakdekkersbedrijf uit Noord-Holland?

Wij hebben ervaring opgedaan vanaf 1986 als dakdekkersbedrijf, en dat maakt ons deskundige op het gebied van daken renoveren, repareren en onderhouden.

Uw dak beschermt u tegen weersinvloeden en met een goed geïsoleerd dak bespaart u op uw stookkosten.

Op deze pagina leggen wij u uit hoe ons dakdekkersbedrijf uit Noord-Holland werkt met de beste prijs en kwaliteitsverhouding voor alle voorkomende werkzaamheden op en aan uw dak.

Onze dakdekkers zijn werkzaam door heel Nederland!

Heeft u een dakdekker nodig in een regio die er niet tussenstaat niet getreurd. U kunt ons altijd benaderen. Wij staan met ons team in de startblokken om ook bij u aan de slag te gaan.

Regelmatig onderhoud en snel optreden ingeval van lekkages zijn werkzaamheden waardoor uw dak in goede conditie blijft.

Het meest voorkomende probleem is daklekkage, maar ook tocht door slechte dakisolatie zorgen voor ergernis en een hoge energierekening.

Laat uw dak, na verloop van jaren, renoveren en uw dakpannen vervangen door een erkende dakdekker voor een betaalbare prijs per m².

Uiteraard kunt u bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen zodat u snel inzichtelijk heeft wat de kosten zijn van de dakklus die u voor ogen heeft.

dakbedekking kosten per m2
Dakdekker volop bezig dak te bekleden

De prijsklasse is geheel afhankelijk van de onderstaande factoren:

 • Ervaring van de dakdekkers. Wij sturen onze dakdekkers die beschikbaar zijn en de juiste ervaring hebben voor het uitvoeren voor uw dak opdracht.

 • Hoe moeilijk is de dakklus? Gaat het om het vervangen van de dakgoot of moet er een rieten dak aangelegd worden? Houdt u er ook rekening mee dat vergelijkbare werkzaamheden aan een schuin dak moeilijker zijn dan op een plat dak. Dit vertaald zich ook in de kosten.

 • Hoe groot is het dak? Hoe meer vierkante meters het dak is hoe lager de kosten zullen zijn. Omdat het dakdekkersbedrijf vele malen efficiënter kan werken is het goedkoper een groter oppervlakte te laten bedekken met dakbedekking dan een kleiner dak.

 • Dak hoogte: Hoe hoger het dak is des te meer risicovoller de dak klus wordt. Alhoewel dakdekkers gewend zijn om op grote hoogte te werken gaat de klus toch gepaard met meer risico. Dit betekent dat de prijs ook afhankelijk is van de hoogte van het dak.

 • Veel of weinig concurrentie? In een regio waar veel dakdekkersbedrijven gevestigd zijn, worden tarieven aangepast aan de hand van de concurrentie en de hoeveelheid dakdekkers opdrachten. Vraag daarom altijd m² prijzen voor uw dakwerk opdracht. U stelt zichzelf in de gelegenheid om op deze manier de tarieven goed te vergelijken en uw voordeel hiermee te doen.

dakdekker Breda

complete dakrenovatie

Als u een dakdekkersbedrijf wilt inhuren voor een bepaalde dak klus of een complete dakrenovatie wilt laten uitvoeren dan is de kwaliteit erg belangrijk. Ongeacht in welke regio u woont.

Het dak is immers één van de meest belangrijke aspecten van een huis en als uw dak niet geheel waterdicht is heeft dit grote gevolgen voor uw gehele woning.

Maar wat zijn de kosten als u gaat voor een goede kwaliteit?

We zullen u hier een gemiddeld overzicht laten zien van de gemiddelde kosten voor het inhuren van een professioneel dakdekkersbedrijf.

Werkzaamheden dakdekkersbedrijf Prijs per m²
Werkzaamheden dakdekkersbedrijfPrijs per m²
Renovatie plat dak€ 25,- tot € 80,-
Renovatie schuin dak€ 10,- tot € 140,-
Reparatie plat dak€ 220,- tot € 275,-
Reparatie schuin dak€ 125,- tot € 200,-
Onderhoud aan uw dak€ 15,- tot € 20,-
Dak laten isoleren€ 35,- tot € 110,-
Werkzaamheden dakdekkersbedrijf Gemiddelde prijs per m2 incl materiaal
Dakbedekking op plat dak 
Nieuwe laag dakbedekking over de oude laag heen€ 35 – € 45
Oude dakbedekking verwijderen en nieuwe laag aanbrengen€ 55 – € 80
Dakbedekking op hellend dak ( schuin dak ) 
Verwijderen oude dakbedekkingslaag en nieuwe leggen€ 45 – € 100
Dakpannen leggen€ 30 – € 90

De prijzen zijn gemiddelde prijzen inclusief btw.

Wat kost uw dakwerk?

Als u benieuwd bent naar wat een dakdekkersbedrijf gaat kosten voor uw dakwerk dan kunt u nu geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.
De prijzen van dakdekkersbedrijven willen namelijk nog wel eens een groot verschil bieden dus het vergelijken van de kostprijs is een belangrijk aspect.

Vraagt u daarom altijd de prijs voor de dak werkzaamheden per m² aan.
Welke voordelen heeft u als u de prijzen vergelijkt?

 • Vergelijkingsmateriaal om te besparen op de kosten.
 • Budget in de gaten houden.
 • Gratis offerte ontvangen.
 • Tijdbesteding voor de dak klus.

Omdat ieder dakdekkersbedrijf verschillende prijzen hanteert kunt u door middel van het vergelijken van offertes wel meer dan 40% op de kosten besparen.

Wat kan een dakdekkersbedrijf voor u betekenen?

Een goed dakdekkersbedrijf geeft u ten alle tijden het juiste advies.

Omdat een dakdekker veel ervaring heeft weet hij exact wat uw dak nodig heeft en hoeft hij dit niet eerst uit te zoeken.

Door middel van een goed gesprek worden al uw wensen in kaart gebracht en de dakdekker heeft meteen de gelegenheid om het dak te controleren.

We zullen u inzicht geven in de meest voorkomende taken van een dakdekkersbedrijf:

 • Dak renovatie: Uw huidige dakbedekking wordt vervangen door nieuwe dakbedekking overeenkomstig uw wensen. Voor zowel een hellend- als een plat dak behoort dit tot de mogelijkheden van een dakrenovatie die een dakdekkersbedrijf uitvoert.
 • Nieuw dak: Ingeval van nieuwbouw verzorgen wij een geheel nieuw dak van begin tot eind. Van een nieuwe dakconstructie tot een dakbedekking met bijvoorbeeld een rieten dak.
 • Dakreparatie: Het grootste deel van uw dak is in prima staat maar een gedeelte moet gerepareerd worden omdat er bijvoorbeeld dakpannen missen of er scheurtjes in de bitumen dakbedekking zijn ontstaan. Dit verhelpt een dakdekkersbedrijf  graag met een dakreparatie, en uw dakpannen opnieuw laten leggen.
 • Dak onderhoud: Het is verstandig om een dakdekkersbedrijf regelmatig uw dak te laten inspecteren. Bij geconstateerde gebreken kan onze dakdekker die meteen verhelpen en vervolgschade kan worden voorkomen. Wellicht is het een idee voor u om een onderhoudscontract af te sluiten. In een onderhoudscontract is de frequentie van de dakinspectie opgenomen en uiteraard de hiermee samenhangende kosten. Tijdens de inspectie kan aanslag veroorzaakt door alg en mos worden verwijderd. Uw dakbedekking gaat hierdoor langer mee.
 • Extra’s: Bij veel dakdekkersbedrijven maar zeker bij ons bedrijf kunt u voor meer terecht dan het repareren of het vervangen van uw dak. Heeft u weleens nagedacht over het plaatsen van een dakkapel, een dakraam of is het verstandig om opnieuw isolatie aan te laten brengen om te voorkomen dat de stookkosten uit de hand lopen. Al deze werkzaamheden kunnen door een goed dakdekkersbedrijf gedaan worden. Voor al deze werkzaamheden kunt u een beroep op ons doen. Ook al heeft u ons ingeschakeld voor een dakreparatie, als er ook nog andere klussen te doen zijn kunt u ons dit laten weten en kunnen we ook dit snel voor u oppakken en uitvoeren.

Wat kost dakbedekking voor een plat dak

U kunt overwegen om de oude laag dakbedekking niet te verwijderen en ons de nieuwe dakbedekking aan te laten brengen over de bestaande laag.
Wanneer u ervoor kiest om over de bestaande laag de nieuwe dakbedekking te laten plaatsen bespaart u natuurlijk geld dat u aan het dakdekkersbedrijf zou moeten betalen voor het verwijderen van de oude laag dakbedekking.

Wij stellen uiteraard alles in het werk om u tevreden te stellen en te gaan voor de meest ideale dakbedekking voor uw platte dak.
De kosten voor de dakbedekking op een plat dak van 30 m2 zijn ongeveer als volgt:

 • Nieuwe laag dakbedekking aanbrengen direct over de bestaande dakbedekking op een plat dak kost tussen de 40,- en 60,- euro per vierkante meter, uitgaande van het voorbeeld dak van 30 vierkante meter moet u rekening houden met een bedrag tussen de 1200,- en 1800,- euro voor deze nieuwe dakbedekking.

 • Als u ervoor kiest om de oude dakbedekking te laten verwijderen door ons om vervolgens een nieuwe laag aan te laten brengen moet u rekening houden met kosten tussen de 70,- en 100,- euro per vierkante meter, voor een nieuwe dakbedekking en het verwijderen van de oude dakbedekking zijn de kosten voor een dakoppervlak van 30 m² tussen de 2100,- en 3000,- euro.

dakbedekking-voor-een-plat-dak
Dakbedekking laten aanbrengen op een plat dak

Kosten dakbedekking hellend dak

Als we ervan uitgaan dat we de oude dakbedekking van uw hellende dak moeten verwijderen en nieuwe dakbedekking moeten plaatsen kost dit tussen de 70,- en 130,- euro.
Een handige tip hellend dak is een schuin dak.

Een dak met een totale oppervlakte van 30 vierkante meter kost u tussen de 2200,- en 3800,- euro.
Uiteraard is het van belang welke keuze u maakt als het gaat over de soort dakbedekking en hoe het gesteld is met de huidige staat van uw dakbedekking.

Dit alles heeft een grote invloed op de kosten die ons dakdekkersbedrijf uiteindelijk aan u in rekening brengt.

Dakdekkers kosten beïnvloedt door

 • Hoe specialistisch het werk is; van eenvoudig te plaatsen dakpannen tot het ambtelijke rieten dak en oppervlaktes met onderbrekingen, bijvoorbeeld door veel ramen.

 • Grootte van het project; hoe groter het project, hoe lager de kosten per m² omdat het voor ons dakdekkersbedrijf efficiënter is om grote oppervlaktes te voorzien van dakbedekking. Ons dakdekkersbedrijf kan bij een groot oppervlakte efficiënter werken.

 • Hoogte; van een gemiddelde hoogte van het dak (tot 7 meter) tot een hoger dak met meer risico. Onze dakdekkers zijn gewend om op hoogte te werken.

 • Concurrentie; Van veel concurrentie tot weinig concurrentie. het is altijd de moeite waard om verschillende offertes op te vragen. Zo kunt u een goede keuze maken door de tarieven goed te vergelijken.

Dakpannen worden opnieuw gelegd

De kosten van uw dak klus

Zoals we al eerder hebben geconstateerd is het in goede staat houden van uw dak van groot belang om schade door lekkage zoals vocht en schimmel te voorkomen in huis.
Als uw dakbedekking al jaren ligt en u ervaart problemen dan bent u uiteraard benieuwd naar wat het inhuren van ons dakdekkersbedrijf kost voor een reparatie van uw dak.

Bij ons kunt u gelukkig vrijblijvend en gratis offerte aanvragen, deze ontvangt u dan binnen 2 werkdagen in uw mailbox.
Bij eventuele vragen zullen we vooraf telefonisch contact met u opnemen.

De voordelen hiervan zijn uiteraard dat u in de gelegenheid bent een kosten/baten analyse te maken en mocht u bij een ander dakdekkersbedrijf offerte aanvragen dan kunt u de prijzen vergelijken.
U zult verbaast staan over de lage kosten die ons dakdekkersbedrijf offreert vergeleken bij andere bedrijven.

Om te voorkomen dat u appels met peren vergelijkt is het uiteraard van belang te weten of het dakdekkersbedrijf wel is aangesloten bij de branche organisaties zoals wij zijn.
En of de offerte geheel transparant is zodat u later niet voor verassingen komt te staan.

Daarnaast zult u voor het goed vergelijken van offertes bij de verschillende partijen ook voor precies dezelfde werkzaamheden een offerte aan moeten vragen, enkel dan is het eerlijk om de offertes te vergelijken.

Hoe herkent u een professioneel dakdekkersbedrijf?

Om te zorgen dat u voor de reparatie of de vervanging van uw dak bij een professioneel dakdekkersbedrijf terecht komt zijn er gelukkig keurmerken in het leven geroepen.

Deze keurmerken zijn van groot belang. Zij bieden namelijk zekerheid op het gebied van uitvoering van de werkzaamheden en de kwaliteit van de juiste dakbedekking.

Zo weet u zeker dat u niet bij een zwendelaar terecht komt die van uw dak voor een hoop geld een puinhoop maakt.

Welke keurmerken moet een professioneel dakdekkersbedrijf bezitten;

 • Vebidak: De brancheorganisatie die de kwaliteit waarborgt van dakdekkersbedrijven die bitumineuze en kunststof dakbedekking plaatsen.
 • Dak merk: Het keurmerk voor dakdekkersbedrijven die voldoen aan de kwaliteitseisen met betrekking tot de dakbedekking van platte daken.
 • Dak meester: Stichting dak meester een landelijk netwerk voor gekwalificeerde dakdekkersbedrijven en de te gebruiken materialen voor hellende daken.
 • Dumebo DWS: De branchevereniging voor dakdekkersbedrijven die gespecialiseerd zijn in metalen daken.
 • Komo: Het keurmerk dat waarborgt dat dakdekkersbedrijven alleen maar kwalitatieve dakbedekking gebruikt.
 • VCA Certificaat: Voor dakdekkersbedrijven die voldoen aan de eisen omtrent de veiligheid, gezondheid en milieu.

Controleert u dus altijd, bij de keuze van een dakdekkersbedrijf, of zij in het bezit zijn van bovengenoemde keurmerken.

U weet dan zeker dat de kwaliteit van het materiaal hoog is, de dakdekkers gediplomeerd zijn en u garantie ontvangt over de uitgevoerde werkzaamheden.

Wij zijn in het bezit van al deze keurmerken en zijn uiteraard aangesloten bij de branche organisatie.

bitumen-dakbedekking
Dakbedekking wordt aangebracht

Subsidie groendak bij ons dakdekkersbedrijf

Maakt u een keuze om een groendak aan te laten leggen? In duurzame gemeenten wordt subsidie gegeven voor het aanleggen van een groen dak.

Deze subsidie stimuleert vele bedrijven en particulieren tot het laten aanleggen van een groendak.

In deze tijden van verduurzaming helpen de subsidie regelingen zeker om de groene daken in Nederland te laten groeien in oppervlakten.

Niet alleen dakgroen overigens, ook gevelgroen valt vaak onder dezelfde regeling.

Het “begroenen” van een gebouw, dak of gevel vergt een investering die op termijn zeker weer wordt terugverdient.

Als indicatie voor de aanleg geldt circa 55,- / 65,- euro per vierkante meter voor een sedum dak of extensief groendak en 125 euro per vierkante meter voor een intensief groendak of daktuin.

Veelal wordt gesubsidieerd tot 50%. Subsidie is bij uitstek hét groeimiddel voor groendaken. Informeer dus bij uw gemeente of u voor het aanleggen van een groendak subsidie ontvangt.

Een groendak biedt veel voordelen en staat prachtig. Benieuwd naar de kosten? Vraag nu bij ons offerte aan.

groenen daken
Groenen daken

Vergelijken van dakdekkersbedrijven

De keurmerken en branche organisaties van dakdekkersbedrijven zijn u nu bekend maar wat is er nog meer van belang als u een keuze gaat maken voor het meest geschikte dakdekkersbedrijf;

 • Regionaal of landelijk dakdekkersbedrijf: Een regionaal dakdekkersbedrijf betekent vaak lagere of geen reiskosten en meer persoonlijke aandacht, kiest u voor een groot landelijk bedrijf dan wordt er vaak een 24 uurs service geboden zodat u bij lekkage onmiddellijk een beroep kunt doen op de onderhoudsdienst.

 • Prijsopbouw: Bij meerdere offertes constateert u waarschijnlijk al onmiddellijk verschil in prijs. Zeker als u de offerte aanvraagt bij een bedrijf die niet in het bezit is van de keurmerken of geen aansluiting heeft bij de branche organisatie. Onderzoek goed wat wel of niet in de prijs is meegenomen. Zodat u achteraf niet voor vervelende verassingen komt te staan.

 • Garantie: Het wel of niet recht hebben op garantie over de uitgevoerde werkzaamheden en het materiaal is iets om goed naar te informeren. Wij vinden het de normaalste zaak van de wereld dus bij ons bent u in goede handen. Ook als later onverhoopt mocht blijken dat er toch iets is waar u niet tevreden over bent dan verhelpen wij dit voor u.

 • Extra mogelijkheden: Misschien wilt u gelijk wel iets laten doen aan de dakisolatie of u heeft al jaren de wens om een dakkapel te laten plaatsen. Informeer naar de mogelijkheden.

Dakdekker tips om te besparen

Vaak wordt de vraag gesteld of het mogelijk is om op de dakdekkers kosten te besparen.

Onderstaand volgen onze tips om daadwerkelijk te besparen.

 • Steek de helpende hand uit door voor aanvang van werkzaamheden: het dak schoon te maken, eventuele oude dakbedekking te verwijderen en materialen voor de dakdekker klaar te zetten of tijdens het werk aan te geven.
 • Laat uw dak gelijktijdig isoleren als u kiest voor nieuwe dakbedekking. Per m² is er hiervoor een extra investering nodig tussen de 20 en 50 euro per m² maar door de besparing op stookkosten heeft u dit binnen enkele jaren terugverdiend.
 • Burenkorting, als uw dak aansluit met andere woningen is de dakbedekking van de buren wellicht ook aan vervanging toe. Hoe meer dakoppervlak wij mogen oppakken des te lager de vierkante meter prijs.
 • Vraag subsidie aan bij u gemeente. Voor het laten isoleren en het aanleggen van een groen dak wordt door veel gemeenten subsidie verstrekt. Informeer bij uw gemeente of u daarvoor in aanmerking komt.
 • Vergelijk dakdekkers offertes om het bedrijf te vinden dat u het meest aanspreekt qua werkwijze en tarief.
dakwerk Zwolle
Dak wordt voorzien van nieuwe dakpannen

Dakdekkersbedrijf offerte aanvragen

U weet nu waar u op moet letten als u uw dakklus gaat uitbesteden. Let op de transparantie van de offerte en vooral de tarieven.
Ook of het bedrijf wel betrouwbaar is en in bezit van keurmerken is en aangesloten bij de branche organisatie is.

Allemaal zaken waar u een betrouwbaar dakdekkersbedrijf aan kunt herkennen.
Neem de stap en vraag, door gebruik te maken van het offerteformulier, een offerte bij ons aan.

U zult zien dat onze prijzen zeer scherp zijn en wij leveren uiteraard alleen de beste kwaliteit.
Omschrijft uw wensen duidelijk, geeft aan wat de problemen zijn en u ontvangt binnen 2 werkdagen een dakdekker offerte.

De offerte is gratis en geheel vrijblijvend. Op deze manier bent u op de hoogte van de prijzen en kunt u een weloverwogen beslissing nemen.
Ons dakdekkersbedrijf heeft de nodige erkenningen, onze dakdekkers zijn in het bezit van vakdiploma’s en hebben jarenlange ervaring.

Voor het repareren van uw dak of het aanbrengen van een nieuw dak, bent u bij ons aan het juiste adres.
Onze dakdekkers komen graag uw kant op.

Dakdekkersbedrijf

Uiteraard, wij staan al jaren bekend als erkend goedkoop dakdekkers bedrijf uit Amsterdam met een hoge kwaliteit aan dak werkzaamheden. Leest u hier alles wat u over ons bedrijf wilt weten.

Dit ligt aan het soort dak (schuin of plat) de soort dakbedekking, het aantal vierkante meters en wat er moet gebeuren. Leest u hier alles over de kosten en wat wij voor u kunnen betekenen.

Het laten isoleren van uw dak is een verstandige keuze om stookkosten terug te dringen. Graag komen we bij u langs om de mogelijkheden te bekijken. Leest u hier alvast de benodigde informatie.

Het is mogelijk om te besparen. Denk bijvoorbeeld aan het zelf uitvoeren van het voorwerk of door het combineren van verschillende dak werkzaamheden. Leest u hier de uitgebreide informatie.