Dakdekker offerte

Bent u op zoek naar een goede betrouwbare dakdekker? Vraag dan de prijs geheel vrijblijvend aan en ontvang deze binnen 2 minuten!


Uw naam

Uw email

Telefoonnummer

Postcode

Huisnummer

Titel Opdracht

Beschrijving opdracht

Foto (optioneel)

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

*privacy: Uw gegevens worden enkel gebruikt om u een offerte op maat toe te sturen


Wilt u de beste maar de goedkoopste dakdekker voor uw dak project? Meten is weten!

Door bij ons een prijsindicatie aan te vragen en ons op de hoogte brengt van uw wensen en de maten van uw dak stelt u ons in de gelegenheid een kostenoverzicht samen te stellen.

Het aanvragen van offerte is bij onze dakdekker volledig kosteloos en u ontvangt uw prijs binnen 2 werkdagen.

Snel een prijsindicatie?

Vraag een dakdekker offerte aan …

Mocht u nog niet exact weten of er een dakreparatie nodig is of dat de dakbedekking in zijn geheel vervangen moet worden, dan komen wij uiteraard eerst graag langs nadat u een offerte heeft aangevraagd.

Wij kunnen u dan ook van advies dienen voor de beste dakbedekking in combinatie met uw dakconstructie op zowel platte als hellende daken.

Uiteraard is er veel mogelijk. Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring, zijn als dakdekker bedrijf in bezit van keurmerken, zijn sterk concurrerend, leveren en monteren alle soorten dakbedekking, luisteren goed naar uw wensen en leggen onze afspraken altijd vast.

dakbedekking-plat-dak-kosten

Maak de juiste keuze!

Uiteraard wilt u het beste dakdekkersbedrijf voor uw dakbedekking. Uw huis is naar alle waarschijnlijkheid één van uw grootste investeringen en uw dak beschermt letterlijk en figuurlijk uzelf, uw gezinsleden en uw bezittingen.

Problemen met uw dakbedekking veroorzaken niet alleen kosten aan het dak zelf maar u moet ook rekening houden met vervolgschade ten gevolge van lekkage.

Uiteindelijk is het zelfs mogelijk dat door een daklekkage zelfs de dakconstructie wordt aangetast.

Gele plekken in het plafond en schimmel op de muren zijn duidelijke aanwijzingen dat er iets mis is. Wacht niet te lang, zonder deugdelijke dakbedekking wordt uw dakconstructie ook aangetast.

Ook problemen met de dakbedekking van uw dakkapel (als u die heeft) veroorzaken nog weleens lekkage.

Controleer uw dak en dakbedekking dan ook met een bepaalde frequentie. Wij hopen dat wij u, met het geven van onder andere deze informatie, kunnen overtuigen van onze vakmanschap.

In ieder geval voldoende om bij ons een dakdekker offerte aan te vragen.

dakbedekking-offerte-aanvragen

Overzicht van offerte kosten

Onze offerte is transparant. Het moet voor u duidelijk zijn hoe de offerte is opgebouwd en hoeveel u waarvoor betaald.

Ook de kosten voor de werkzaamheden aan uw dakconstructie, in verband met de bevestiging van een nieuw dak, worden apart berekend.

Dat geldt ook voor het verwijderen van uw huidige dakconstructie. Het ligt er uiteraard aan welke wensen u heeft maar in ieder geval worden de volgende kosten in onze offerte inzichtelijk gemaakt;

 1. Kosten voor uw dakbedekking naar keuze.
 2. Kosten per vierkante meter.
 3. Soort uit te voeren werkzaamheden.
 4. Vermelding van onze garantie van de dakbedekking.

Dit is slechts een voorbeeld van wat in onze offerte terugkomt, vraag zelf vrijblijvend de dakdekker offerte bij ons aan om te zien hoe compleet en goedkoop onze offerte is!

Vergelijking tips..

 • Samen met de buren: Als u werkzaamheden wilt laten uitvoeren op uw dak dan is de kans zeer groot dat ook bij hun een dakklus gedaan moeten worden. De daken van u en uw buren zijn waarschijnlijk in de zelfde tijd geplaatst en zullen dan ook vaak in de zelfde tijd hersteld moeten worden of worden vernieuwd. Door samen de dakwerkzaamheden uit te laten voeren bespaart u een hoop geld.
 • Erkend dakdekkersbedrijf: Er zijn verschillende erkennings- keurmerken binnen de dakdekkersbranche. Hier vind u de meest belangrijke waar u op moet letten:

  Dakmerk
  Vibadak
  Dakmeester
  Komo

Aanvragen van een dakdekker offerte

Natuurlijk hopen wij dat u, na het aanvragen van een dakbedekking offerte, een keuze voor ons dakdekkersbedrijf maakt. Maar wij kunnen ons ook voorstellen dat u ook bij andere bedrijven een dakdekker offerte aanvraagt.

Op deze manier stelt u uzelf in de gelegenheid een vergelijking te maken.

Let u ook specifiek op zaken als keurmerken, garantie en of de prijzen in- of exclusief btw zijn.  Vaak is goedkoop toch uiteindelijk duurkoop. Wij wachten uw offerte aanvraag met belangstelling af.

Snel een prijsindicatie?

Dakdekker-Concurrent
Dakdekker-Concurrent
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!