Over ons

Dakdekkersbedrijf de Dakdekker-Concurrent uit Amsterdam is sinds 1986 een zeer gerenommeerd dakdekkersbedrijf met meerdere vestigingen verdeeld over Nederland.

Wij staan bekend, als erkend bedrijf, om onze professionele aanpak voor wat betreft alle voorkomende dak werkzaamheden op alle soorten daken.

De werkzaamheden van onze ervaren dakdekkers bestaan voornamelijk uit het verwijderen van oude dakbedekking om plaats te maken voor een prachtige goedkope nieuwe dakbedekking, naar uw persoonlijke smaak en keuze, en passend bij uw huis.

Uiteraard zijn wij als Dakdekker-Concurrent niet alleen maar bezig met het verwijderen van oude dakbedekking om plaats te maken voor nieuwe maar kunt u ons altijd ergens in Nederland op daken aantreffen waar wij druk zijn met het uitvoeren van alle voorkomende dakdekkers werkzaamheden.

Denkt u hierbij aan:

Naast het kundig uitvoeren van alle hier bovenstaande beschreven werkzaamheden, komen wij graag langs voor het uitvoeren van een dakinspectie.

Afhankelijk van het resultaat van deze inspectie bent u op de hoogte van de huidige staat van uw dak en doen wij aanbevelingen om uw dak en alles wat hierbij hoort, in topconditie te houden.

Snel een prijsindicatie?

Oprichting Dakdekker-Concurrent b.v.

De oprichter en auteur van alle geschreven informatie pagina’s is Bouke Klijn.

Ongeveer 51 jaar geleden is Bouke gestart met dakdekkersbedrijf de Dakdekker-Concurrent b.v. Hij is nu 72 jaar oud maar door deze 53 jarige ervaring in de bouwsector heeft hij niet alleen maar verstand van dak werkzaamheden.

Dat blijkt uit de volgende aandachtsgebieden op het terrein van de diverse bouwbranches zoals:

Zoals u hierboven kunt zien heeft Bouke een hoop ervaring in verschillende bouwbranches. Maar na 53 jaar in de bouw te hebben gezeten is dat uiteraard niet zo heel raar.

Nieuw dak & Dakrenovatie werkzaamheden

Of u nu voornemens bent een geheel nieuw dak te laten plaatsen omdat u net een oudere woning heeft gekocht of dat u uw dakpannen wenst te laten vervangen, voor alle voorkomende dak werkzaamheden bent u bij de Dakdekker-Concurrent aan het juiste adres.

Omdat wij met zeer betrouwbare onderaannemers werken zoals bouwbedrijf de Verbouw-Gigant bv en de Stuc-Concurrent uit Amsterdam kunnen wij alle voorkomende werkzaamheden uitstekend op elkaar afstemmen.

Al uw wensen met betrekking tot de werkzaamheden aan uw dak of de reparatie of renovatie van uw dakbedekking kunnen wij professioneel tegen een goedkoop tarief uitvoeren.

Ons persoonlijk contact met u als klant gecombineerd met onze uitstekende dienstverlening zorgen ervoor dat wij als Dakdek-Gigant de meest praktische oplossingen voor uw dak aandragen.

Met ons is en blijft uw dak in topconditie waardoor uw huis beschermd blijft tegen weersinvloeden.

Omdat er tegenwoordig zoveel soorten aan dakbedekking bestaan voor schuine/ hellende en platte daken (o.a dakpannen, bitumen, EPDM, zink of een rieten dak) kunt u ons vertrouwen dat wij streven naar de mooiste dakbedekking tegen een sterk concurrerende prijs overeenkomstig uw smaak, huis en budget.

Persoonlijke aandacht

Omdat de samenwerking tussen ons en de verschillende onderaannemers er één is die al jarenlang bestaat, kunt u ons met een gerust hart uw dakklus toevertrouwen.

Als middelgroot dakdekkersbedrijf kunnen wij niet alleen grote projecten aan. Maar ook voor kleinere werkzaamheden zoals een dakgoot vervangen kunt u ons altijd benaderen. Ons motto…..wie het kleine niet eert staat al jaren hoog in ons vaandel.

Prijzen & Dakwerk offerte

Of het nu gaat om een boeideel repareren of een geheel dak vernieuwen wij berekenen altijd zeer betaalbare prijzen voor al onze dakdekker werkzaamheden.

Bent u benieuwd geworden en zijn er werkzaamheden aan uw dak nodig? Schroom dan niet maar vraag geheel vrijblijvend een prijsindicatie aan. Wij zullen u niet teleurstellen qua prijs en uitvoering.

Snel een prijsindicatie?

Dakdekker-Concurrent
Dakdekker-Concurrent
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!